Diensten

Voor deze diensten kunt u rekenen op de professionele dienstverlening van Eximm-Vastgoed.

Juridisch advies bij geschillen over vastgoed

Bent u op zoek naar een expert inzake vastgoedrecht en juridische geschillen over vastgoed? Eximm-Vastgoed is gespecialiseerd in vastgoedrecht. We kunnen u dan ook bijstaan met juridisch advies inzake vastgoed kwesties.

MEER INFO

Verkoop

Eximm-Vastgoed neemt de tijd om ieder pand nauwkeurig te inspecteren voordat we het aanbieden in ons aanbod 'te koop'. Bent u op zoek naar een woning, appartement of ander vastgoed te koop? Bekijk ons uitgebreide aanbod.

MEER INFO

Verhuur

Eximm-Vastgoed is een ervaren vastgoedspecialist in uw regio. U vindt bij ons een ruim aanbod aan vastgoed te huur over heel het land. Zoekt u een woning, appartement of ander vastgoed te huur? Bekijk ons aanbod te huur.

MEER INFO

Waardebepaling

Heeft u plannen om uw woning, appartement of ander vastgoed te verkopen? Een correcte waardebepaling van uw huis is de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoop. Vastgoed dat aan een correcte prijs wordt aangeboden op de vastgoedmarkt, trekt meer potentiële kopers aan en geraakt dan ook sneller verkocht. Eximm-Vastgoed helpt u graag met een correcte schatting van de waarde van uw woning.

MEER INFO

Plaatsbeschrijvingen

Verhuurt u uw vastgoed aan een nieuwe huurder of verhuurt u voor het eerst? Dan is een plaatsbeschrijving van het vastgoed verplicht bij de aanvang van de huurperiode. Reken op de services van een vastgoedexpert om deze gedetailleerde documentatie op te stellen. Een goede plaatsbeschrijving bevat alle nodige gegevens en documentatie die u later kunt gebruiken om eventuele geschillen te vermijden.

MEER INFO

Technische inspectie van een woning

Heeft u plannen om een nieuwe woning te kopen of wil u uw eigen woning te koop aanbieden op de vastgoedmarkt? U doet er goed aan om voor uzelf een goed beeld te krijgen van de toestand van de woning en de eventuele onkosten die u op korte of lange termijn mag verwachten. Eximm-Vastgoed voert voor u een technische inspectie van de woning uit. Zo weet u exact hoe de woning er aan toe is en of de vraagprijs accuraat is.

MEER INFO

Uw droomwoning

Ga op zoek naar uw droomwoning! Maak gebruik van de zoekmachine om ons aanbod te doorbladeren.

Uw droomwoning

Gratis waardebepaling

Een correcte waardebepaling van uw huis is de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoop.

Gratis waardebepaling