Technische inspectie van een woning

Heeft u plannen om een nieuwe woning te kopen of wil u uw eigen woning te koop aanbieden op de vastgoedmarkt? U doet er goed aan om voor uzelf een goed beeld te krijgen van de toestand van de woning en de eventuele onkosten die u op korte of lange termijn mag verwachten. Eximm-Vastgoed voert voor u een technische inspectie van de woning uit. Zo weet u exact hoe de woning er aan toe is en of de vraagprijs accuraat is.

Wat is een technische inspectie van een woning?

Een technische inspectie omvat een uitgebreid onderzoek van de staat van de woning. Onze experts brengen een bezoek aan de woning en onderwerpen het pand aan een grondig onderzoek.

We gaan op zoek naar bestaande vochtproblemen en bekijken hoe uitgebreid deze zijn. Na ons onderzoek kunnen we u een duidelijk beeld geven van de omvang van de problematiek en krijgt u meer informatie over eventuele oplossingen.

Ook de ventilatie van de woning wordt onderzocht, want een slechte ventilatie resulteert altijd in vochtproblemen in de toekomst.

Technische inspectie bij de verkoop van een woning

Biedt u een woning te koop aan? Dan doet u er goed aan om een technische inspectie toe te voegen aan het verkoopdossier. Die technische controle geeft een accuraat beeld van de toestand van de woning.

Is uw woning in perfecte staat en zijn er geen problemen? Dan kunt u aan potentiële kopers aantonen dat de woning door een expert werd onderzocht en dat de koper in de nabije toekomst geen problemen hoeft te verwachten.

Is er een vochtprobleem of ander probleem aanwezig in de woning die u te koop aanbiedt? Dan kunnen we meteen oplossingen en offertes toevoegen aan het dossier. Op die manier weet de toekomstige eigenaar meteen hoe het probleem aangepakt kan worden en hoeveel deze renovatie zal kosten.

Bij de verkoop van een pand is het altijd een goed idee om een technische inspectie te laten uitvoeren. Zo krijgt de geïnteresseerde koper een mooi beeld van de toestand van de woning. Bovendien kunt u ook meteen een oplossing aanbieden om eventuele problemen meteen aan te pakken.

Technische inspectie bij de aankoop van een woning

Heeft u uw droomwoning gevonden, maar twijfelt u over de toestand van de woning? Is die donkere vlek een vochtprobleem? Is het mogelijk om de woning voldoende te ventileren? Reken op het professioneel advies van een expert om de woning aan een technische inspectie te onderwerpen.

Onze experts bezichtigen de woning voor u om deze aan een uitgebreid onderzoek te onderwerpen. Na ons bezoek weet u zeker of de woning de vraagprijs waard is.

Zijn er vochtproblemen of andere problemen aanwezig in de woning die u wenst te kopen? Dan helpen we u graag verder met een schatting van de kosten die nodig zijn om het pand in optimale conditie te krijgen. We voorzien u van een schatting van de prijs voor de renovatiewerken of een offerte van een vakman die de werken voor u kan uitvoeren.

De technische inspectie van een woning die u wil kopen, is in ieder geval een goede beslissing. Het gaat immers om een grote som geld en niemand komt graag voor verrassingen te staan.

Ontdek de staat van een woning met een technische inspectie

Ontdek voor de verkoop of de aankoop van een woning wat de actuele staat van het huis is. Door voortijdig op zoek te gaan naar eventuele problemen, vermijdt u onaangename verrassingen in de toekomst.

Eximm-Vastgoed is gespecialiseerd in vastgoed. We helpen u dan ook graag verder met een technisch onderzoek van het pand. Daarna informeren we u over de mogelijkheden en de kostprijs van de verschillende opties.

Wil u ook liever zeker zijn van de staat van een woning? Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze experts komen graag bij u langs om de details te bespreken en uit te werken.

Referenties

Deze klanten gingen u reeds voor. Ontdek wat zij vonden van de aanpak en service van Eximm-Vastgoed.

Een paar maanden geleden besloot ik mijn huis te verkopen. Ik kwam terecht bij EXIMM-vastgoed in de persoon van Yasna De Paepe. Er werd een afspraak gemaakt en Yasna kwam kijken. Ze legde me alles piekfijn uit. Onmiddellijk had ik het volste vertrouwen in haar. Ze zou voor alle nodige documenten zorgen. Ik moest me van niets iets aantrekken. Wat een service!!! Een paar dagen later belde ze me op dat alles ok was. Ze had voor ALLES gezorgd. 3 weken later had ze een bod binnen. We besproken het en gingen akkoord. Zo kon de compromis met de kopers getekend worden. Nu een paar maanden later werd de akte getekend bij de notaris. Wat had ik moeten doen? Niets. YASNA deed alles. Van een 100% service gesproken. Ik zou zeggen: als jullie een huis te koop hebben of er één willen kopen één adres: EXIMM-VASTGOED bij YASNA De Paepe Stationsstraat Haaltert. Bedankt Yasna! Een tevreden klant.

Hans V. R. – Erembodegem

Wij hebben ons nieuw liefdesnest gevonden met dank aan de professionele uitleg en info van immo eximm. Yasna helpt je door heel het proces met alle papieren en al de nodige uitleg. *super vriendelijk *rustig *niet opdringerig *correct *en komt al de afspraken na Een echte aanrader als immokantoor 🏡

Kirby P. – Temse

Toen ik op zoek ging naar een kleinere woning kwam ik bij Eximm-vastgoed terecht. Tijdens het eerste bezoek aan mijn intussen huidige woning kreeg ik onmiddellijk een zeer duidelijke en volledige uitleg. De vragen waarop de bouwheer een antwoord moest bezorgen werden door Yasna snel aangeleverd. Yasna is op en top een makelaar met een hart voor haar klanten. Ik heb dan ook vrij snel beslist om mijn woning door haar te laten verkopen. Op een zonnige dag kwam ze mooie foto's nemen en toen mijn woning online kwam hield ze mij op de hoogte met hoeveel kandidaten ze zou langskomen. Binnen 10 dagen was mijn woning dan ook verkocht, dit overtrof alle verwachtingen. Ik heb zowel als koper en als verkoper samengewerkt met EXIMM-vastgoed en daar ben ik zeer tevreden over. Ik kan Eximm-vastgoed alleen maar aanraden. Eximm-vastgoed staat voor een persoonlijke en degelijke aanpak.

Veerle C. – Appelterre & Aspelare

Ons huis hebben we verkocht via het woonbureau Eximm. Toen ook enkele jaren later het huis van mijn ouders voor mama te groot werd, twijfelde mama geen seconde om ook voor Eximm te kiezen. Yasna die het woonbureau runt is iemand die weet hoe ze je huis op de immo-markt moet brengen. Vriendelijk, betrouwbaar....Kortom een op en top zakenvrouw met een rugzak vol kennis over de immobiliënwereld. Ze is iemand die weet van aanpakken. Niets is haar teveel. Zelfs op haar vrije dag is het een bezige bij. Op een zonnige dag in het weekend kwam Yasna foto's maken van mama haar huis. Bij mooi weer komen de foto's beter tot hun recht vertelde ze. Ook houd ze je op de hoogte het zij via telefoon of mail, over het verloop van de verkoop, en het bezoek van kandidaat kopers. Yasna staat je bij met raad en daad. Bij de verkoop van een huis horen ook de nodige papieren bij zoals bodemattest, EPC,.... Ook daar hoefden wij ons geen zorgen over te maken. Alles werd opgezocht en in orde gebracht door Yasna. Kortom, wij zijn heel tevreden over dit woonbureau, en zouden het zeker andere mensen aanraden. Dus daarom niet verder lopen maar je woning door Eximm laten verkopen.

Nancy D.P. – Dendermonde

EXIMM-vastgoed gaf een bijzonder goede begeleiding bij verkoop van onze woning. Fotografie van de te verkopen woning in de beste en ideale setting en omstandigheden. Alle professionele middelen werden gebruikt om aanbod en verkoop in de meest gunstige manier te laten verlopen. Alle papierwerk en attesten werden verzorgd en/of aangevraagd door de vastgoedmakelaar. Vakkundige afhandeling bij overeenkomst van de verkoop. Kortom, EXIMM-vastgoed was voor ons de ideale vastgoedmakelaar!

Philippe D.W. – Temse

Toen wij besloten om dichter bij ons werk te gaan wonen zochten we een partner om onze woning te verkopen. De persoonlijke aanpak van Yasna en de correcte schatting van onze verkoopprijs maakte dat onze woning binnen de 2 weken verkocht was. Voor ons een vlotte start van een nieuwe uitdaging waar we achteraf een goed gevoel bij overhouden.

Wim B. – Kerksken

Uw droomwoning

Ga op zoek naar uw droomwoning! Maak gebruik van de zoekmachine om ons aanbod te doorbladeren.

Uw droomwoning

Gratis waardebepaling

Een correcte waardebepaling van uw huis is de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoop.

Gratis waardebepaling