Waardebepaling

Heeft u plannen om uw woning, appartement of ander vastgoed te verkopen? Een correcte waardebepaling van uw huis is de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoop. Vastgoed dat aan een correcte prijs wordt aangeboden op de vastgoedmarkt, trekt meer potentiële kopers aan en geraakt dan ook sneller verkocht. Eximm-Vastgoed helpt u graag met een correcte schatting van de waarde van uw woning.

Hoe bepalen we de waarde van uw woning of appartement?

Voor de waardebepaling van een appartement of woning, houden we met verscheidene zaken rekening. Er zijn namelijk een heleboel factoren die invloed hebben op de prijs van vastgoed.

Met deze factoren houden we rekening bij het schatten van uw vastgoed:

  • Ligging van het pand
  • Type pand: woning, appartement, villa, chalet, …
  • Type bebouwing
  • Oppervlakte van het perceel
  • Bewoonbare oppervlakte
  • Bouwjaar en eventueel renovatiejaar
  • Afwerkingsgraad en gebruikte materialen
  • Aantal slaapkamers of mogelijkheden voor slaapkamers
  • Extra faciliteiten: zoals zonnepanelen, domotica, etc.

We komen bij u langs om het vastgoed te bekijken. Tijdens ons bezoek onderzoeken we verschillende aspecten van de woning. Heeft u documentatie van de aanwezige installaties in de woning of van eventuele renovatiewerken die u heeft uitgevoerd? Die houdt u best bij de hand zodat we deze kunnen inkijken tijdens het bezoek. Daarnaast meten we de woning helemaal op.

Waarom is een correcte waardebepaling belangrijk?

Bij de verkoop van vastgoed is het belangrijk dat u de juiste vraagprijs hanteert. Een te hoge of te lage prijs heeft namelijk grote gevolgen voor u als verkoper.

Te hoge vraagprijs

Vastgoed dat wordt aangeboden aan een te hoge vraagprijs, raakt maar moeilijk verkocht. Potentiële kopers bladeren doorheen een ruim aanbod aan woningen te koop. Wanneer uw woning te duur geprijsd is, zullen kandidaat kopers geneigd zijn om eerst naar de correct geprijsde panden te kijken.

Zo blijft uw woning langer tussen het aanbod staan en dat schrikt nieuwe kopers dan weer af.

Te lage vraagprijs

Wanneer er een te lage prijs gehanteerd wordt, zijn er vaak tientallen geïnteresseerde kopers voor het vastgoed. Dat lijkt logisch, want de andere panden worden verkocht aan een hogere prijs. Uw woning of appartement wordt snel verkocht, want het is echt een koopje.

Een te lage vraagprijs zorgt ervoor dat u als verkoper verlies lijdt bij de verkoop van het pand.

Vastgoed aanbieden met een correcte vraagprijs

Wanneer u uw vastgoed aan een correcte prijs aanbiedt op de vastgoedmarkt, trekt u de juiste kandidaat kopers aan voor het pand. Er zijn nog steeds een heleboel gegadigden die in uw prijsklasse op zoek gaan naar een nieuwe woning of een leuk appartement.

Vastgoed dat aan een correcte prijs wordt aangeboden op de markt, wordt veelal snel en vlot verkocht.

Eximm Vastgoed zorgt voor een correcte waardebepaling van uw vastgoed

Het hanteren van een correcte vraagprijs is essentieel voor een vlotte verkoop van uw vastgoed. Het is dus zeker een goed idee om een expert te laten langskomen die een waardebepaling van uw huis of appartement voor u uitvoert.

Na het schatten van uw vastgoed, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor de verdere verkoop van uw pand.

Eximm-Vastgoed beschikt over een jarenlange ervaring in het verkopen van vastgoed in uw regio en daarbuiten. We zijn dan ook goed op de hoogte van de huidige trends en het aanbod dat momenteel beschikbaar is op de markt.

Met deze ervaring en kennis kunnen we u een correcte schatting en een persoonlijke service tijdens de complete verkoopprocedure aanbieden.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Referenties

Deze klanten gingen u reeds voor. Ontdek wat zij vonden van de aanpak en service van Eximm-Vastgoed.

Een paar maanden geleden besloot ik mijn huis te verkopen. Ik kwam terecht bij EXIMM-vastgoed in de persoon van Yasna De Paepe. Er werd een afspraak gemaakt en Yasna kwam kijken. Ze legde me alles piekfijn uit. Onmiddellijk had ik het volste vertrouwen in haar. Ze zou voor alle nodige documenten zorgen. Ik moest me van niets iets aantrekken. Wat een service!!! Een paar dagen later belde ze me op dat alles ok was. Ze had voor ALLES gezorgd. 3 weken later had ze een bod binnen. We besproken het en gingen akkoord. Zo kon de compromis met de kopers getekend worden. Nu een paar maanden later werd de akte getekend bij de notaris. Wat had ik moeten doen? Niets. YASNA deed alles. Van een 100% service gesproken. Ik zou zeggen: als jullie een huis te koop hebben of er één willen kopen één adres: EXIMM-VASTGOED bij YASNA De Paepe Stationsstraat Haaltert. Bedankt Yasna! Een tevreden klant.

Hans V. R. – Erembodegem

Wij hebben ons nieuw liefdesnest gevonden met dank aan de professionele uitleg en info van immo eximm. Yasna helpt je door heel het proces met alle papieren en al de nodige uitleg. *super vriendelijk *rustig *niet opdringerig *correct *en komt al de afspraken na Een echte aanrader als immokantoor 🏡

Kirby P. – Temse

Toen ik op zoek ging naar een kleinere woning kwam ik bij Eximm-vastgoed terecht. Tijdens het eerste bezoek aan mijn intussen huidige woning kreeg ik onmiddellijk een zeer duidelijke en volledige uitleg. De vragen waarop de bouwheer een antwoord moest bezorgen werden door Yasna snel aangeleverd. Yasna is op en top een makelaar met een hart voor haar klanten. Ik heb dan ook vrij snel beslist om mijn woning door haar te laten verkopen. Op een zonnige dag kwam ze mooie foto's nemen en toen mijn woning online kwam hield ze mij op de hoogte met hoeveel kandidaten ze zou langskomen. Binnen 10 dagen was mijn woning dan ook verkocht, dit overtrof alle verwachtingen. Ik heb zowel als koper en als verkoper samengewerkt met EXIMM-vastgoed en daar ben ik zeer tevreden over. Ik kan Eximm-vastgoed alleen maar aanraden. Eximm-vastgoed staat voor een persoonlijke en degelijke aanpak.

Veerle C. – Appelterre & Aspelare

Ons huis hebben we verkocht via het woonbureau Eximm. Toen ook enkele jaren later het huis van mijn ouders voor mama te groot werd, twijfelde mama geen seconde om ook voor Eximm te kiezen. Yasna die het woonbureau runt is iemand die weet hoe ze je huis op de immo-markt moet brengen. Vriendelijk, betrouwbaar....Kortom een op en top zakenvrouw met een rugzak vol kennis over de immobiliënwereld. Ze is iemand die weet van aanpakken. Niets is haar teveel. Zelfs op haar vrije dag is het een bezige bij. Op een zonnige dag in het weekend kwam Yasna foto's maken van mama haar huis. Bij mooi weer komen de foto's beter tot hun recht vertelde ze. Ook houd ze je op de hoogte het zij via telefoon of mail, over het verloop van de verkoop, en het bezoek van kandidaat kopers. Yasna staat je bij met raad en daad. Bij de verkoop van een huis horen ook de nodige papieren bij zoals bodemattest, EPC,.... Ook daar hoefden wij ons geen zorgen over te maken. Alles werd opgezocht en in orde gebracht door Yasna. Kortom, wij zijn heel tevreden over dit woonbureau, en zouden het zeker andere mensen aanraden. Dus daarom niet verder lopen maar je woning door Eximm laten verkopen.

Nancy D.P. – Dendermonde

EXIMM-vastgoed gaf een bijzonder goede begeleiding bij verkoop van onze woning. Fotografie van de te verkopen woning in de beste en ideale setting en omstandigheden. Alle professionele middelen werden gebruikt om aanbod en verkoop in de meest gunstige manier te laten verlopen. Alle papierwerk en attesten werden verzorgd en/of aangevraagd door de vastgoedmakelaar. Vakkundige afhandeling bij overeenkomst van de verkoop. Kortom, EXIMM-vastgoed was voor ons de ideale vastgoedmakelaar!

Philippe D.W. – Temse

Toen wij besloten om dichter bij ons werk te gaan wonen zochten we een partner om onze woning te verkopen. De persoonlijke aanpak van Yasna en de correcte schatting van onze verkoopprijs maakte dat onze woning binnen de 2 weken verkocht was. Voor ons een vlotte start van een nieuwe uitdaging waar we achteraf een goed gevoel bij overhouden.

Wim B. – Kerksken

Uw droomwoning

Ga op zoek naar uw droomwoning! Maak gebruik van de zoekmachine om ons aanbod te doorbladeren.

Uw droomwoning

Gratis waardebepaling

Een correcte waardebepaling van uw huis is de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoop.

Gratis waardebepaling