Bouwgrond in het centrum van Haaltert - Uw ideale Projectlocatie

€ 525.000,00

— Stationsstraat 22, 9450 Haaltert

Delen op:

Deze bouwgrond in het hart van Haaltert heeft een oppervlakte van 973m². Met een strategische ligging in het centrum, biedt deze grond een scala aan mogelijkheden voor investeerders en ontwikkelaars die op zoek zijn naar een veelbelovend stuk onroerend goed.

Veelzijdige bestemming
Deze bouwgrond is geschikt voor het creëren van meergezinswoningen of het bouwen van verschillende eengezinswoningen. Met de mogelijkheid om aan de behoeften van verschillende marktsegmenten te voldoen, is deze locatie ideaal voor zowel beleggingsprojecten als voor het ontwikkelen van woningen die aan de vraag van gezinnen en huurders in de regio voldoen.

Centrale ligging met toegang tot voorzieningen
Een van de grootste voordelen van deze locatie is de centrale ligging in Haaltert. Bewoners zullen profiteren van gemakkelijke toegang tot lokale scholen, winkels, openbaar vervoer en recreatieve voorzieningen. Dit maakt de grond nog aantrekkelijker voor potentiële bewoners, wat de waarde van uw investering verder kan vergroten.

Investeer in de toekomst
Dit is niet zomaar een stuk bouwgrond; het is een kans om te investeren in de toekomst van Haaltert. Of u nu streeft naar rendabele vastgoedontwikkeling of een project wilt starten dat de gemeenschap ten goede komt, deze bouwgrond biedt ongekende mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze opwindende vastgoedkans in het centrum van Haaltert. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het plannen van uw toekomstige project op deze ideale locatie.

Kenmerken

Bouwtype Bouwgrond
Totaal oppervlakte 973m²

Oppervlakte

Totaal 973 m2
Delen op:

Neem contact op

Wil je snel geholpen worden bel dan 053 42 43 95 of vul dit formulier in.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Toch niet uw droomwoning?

Neem contact op met ons en wij helpen u.

Contacteer ons